Torsketunger, sprøstekte.13. april 2021 i fisk / Hverdagmat / Middag / Ukategorisert merket fiskemiddag / Torsketunger / tradisjonsmat av Gry Sprøstekte torsketunger har jeg spist siden jeg var liten,og det blir jeg aldri lei av.Det er like godt hver gang. Torsketunger2 porsjonerca 400 g torsketunger1 dl hvetemel (for glutenfrie kan rismel eller maisenna brukes)1 ss salt1 ts grovmalt pepperSmør og olje*Tilbehør:kokte poteter kokte grønnsaker: gulrot, kålrot og brokoli tyttebærsyltetøy Smelt smør og litt nøytral olje i en stekepanne på god varme. (7)Bland sammen mel, salt og pepper.Vend torsketungene i melblandingen.Stek de godt på hver side, så de er gyldne.Snu de gjerne mange ganger.Husk å bruk nok smør, og pass på at de ikke blir brente. Server de sprøstekte torsketungene med kokte poteter og grønnsaker.Tyttebærsyltetøy smaker godt til.