Torsketunger, sprøstekte.


Sprøstekte torsketunger har jeg spist siden jeg var liten,
og det blir jeg aldri lei av.
Det er like godt hver gang.
Torsketunger
2 porsjoner
ca 400 g torsketunger
1 dl hvetemel
(for glutenfrie kan rismel eller maisenna brukes)
1 ss salt
1 ts grovmalt pepper
Smør og olje
*
Tilbehør:
kokte poteter
kokte grønnsaker: gulrot, kålrot og brokoli
tyttebærsyltetøy


Smelt smør og litt nøytral olje i en stekepanne på god varme. (7)
Bland sammen mel, salt og pepper.
Vend torsketungene i melblandingen.
Stek de godt på hver side, så de er gyldne.
Snu de gjerne mange ganger.
Husk å bruk nok smør, og pass på at de ikke blir brente.
Server de sprøstekte torsketungene med kokte poteter og grønnsaker.
Tyttebærsyltetøy smaker godt til.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.