Vaffel kanapeer


Vaffel kanapeer som passer like godt til frokost, forrett, aftensrett eller på koldtbordet.
Grove vafler:
5 dl melk
2,5 dl hvetemel
1,5 dl havregryn
1/2 ts salt
1 ts bakepulver
1/2 dl smeltet smør eller olje
2 egg
Rør alt godt sammen til røre , stek vafler og avkjøl de.
(Det blir minst 5 jern.)
Er det vaffelhjerter deles de i to, er det avlange(type belgiske) deles de i fire.
*
Topping:
Til 12 kanapeer
200 g røkelaks
2 kokte egg
6 ts lodderogn
1/2 hakket liten rødløk
12 ts rømme + ekstra til smøring
dill
Smør litt rømme på hver vaffelbit, så sitter fyllet bedre fast.
Legg røkelaks på alle og rømme.
Legg lodderogn og finhakket rødløk på halvparten.
Eggebåter og dill på resten.
Server kanapeene så ferske som mulig.
Tips: Lag toppingen klar på forhånd og sett den kaldt..

Legg igjen en kommentar