Torsketunger, sprøstekte.


Sprøstekte torsketunger har jeg spist siden jeg var liten,
og det blir jeg aldri lei av.
Det er like godt hver gang.
Torsketunger
2 porsjoner
ca 400 g torsketunger
1 dl hvetemel
(for glutenfrie kan rismel eller maisenna brukes)
1 ss salt
1 ts grovmalt pepper
Smør og olje
*
Tilbehør:
kokte poteter
kokte grønnsaker: gulrot, kålrot og brokoli
tyttebærsyltetøy


Smelt smør og litt nøytral olje i en stekepanne på god varme. (7)
Bland sammen mel, salt og pepper.
Vend torsketungene i melblandingen.
Stek de godt på hver side, så de er gyldne.
Snu de gjerne mange ganger.
Husk å bruk nok smør, og pass på at de ikke blir brente.
Server de sprøstekte torsketungene med kokte poteter og grønnsaker.
Tyttebærsyltetøy smaker godt til.

Legg igjen en kommentar