Carpaccio av kamskjell med en liten salat og godt brød til,
Ferske kamskjell må åpnes forsiktig.
Før en skarp kniv inn og og skjær over muskelen på den flate siden.
Åpne skjellet, ta ut muskelen og rognen.
Kast resten og vask skjellet godt.
Kamskjell carpaccio med sommersalat:
pr porsjon
1 kamskjell (muskel og rogn)
2 cm agurk
2 cm rød paprika
1/4 avokado
2 ss sitron
2 ss olivenolje
salt og pepper
Del opp paprika, agurk og avokado.
Fyll det i det buede skjellet,
ha litt olje og sitron over.
Krydder med salt og nykværnet pepper.
Ha 1 ss sitron og 1 ss olivenolje i det flate skjellet.
Del kamskjellmuskelen i tynne skiver.
Vend den i oljesitonen og legg den fint utover.
Legg gjerne biter av rognen oppå.
Serveres med godt brød til.
Server gjerne retten ute på verandaen,
en vakker sommerdag!
Takk! 🙂
Vakker mat!