1 kg med fondant og 3 timer tok det.
Så nå står det til tørk i spisestua…
Jeg brukte kjøpt fondant denne gangen, men farget den selv,
og søte små sukkerperler i pastellfarger, Dr, Oetker kjøpt på Rema.
Blåe roser
***
*
**
***
*
***
**
Håper du ble litt inspirert til å lage litt selv! : )
Hvor har du kjøpt formene?
Pretty!
hei,
så flink du er. imponert.
ikke noen stor kakebaker jeg for vi spiser lite søtkaker. forbedringspotensialet er derfor stort. MEN gøy å se dyktige folk.
ha en fin uke,
KLEM TOVE
Tonje: jeg har ikke hatt problemer ed at det ikke tørker, men er fondanten tykk tar det jo lengre tid. Når jeg synes en er tørr nok etter et par tre dager… legger jeg de forsiktig i bokser, med lokket litt åpent noen dager.
Har iallfall ikke måttet vente lenger en en uke. Er fondanten din bløt? kanskje du har hatt for lite melis i, eller for mye matfett… sikkert ikke, men det er det eneste jeg kommer på. Klem tilbake : )
Hei!
Kjenner det kriblar i kakepyntigsfingrane mine, SOM du har kosa deg! 🙂 Mi erfaring er at heimelaga marshmallow-fondant tørkar aldri, ihvertfall ikkje før etter fleire veker på kjøkkenbenken. Kva gjer du for at dei skal tørke, tips?
Klem Tonje