Topping med Champagnesmak


 Toppingen med Champagnesmak er fluffy,
 og med så vidt litt rosa farge.
 Topping med Champagnesmak:
Til 12 Cupcakes
120 g sukker
1/2 dl vann
2 eggehviter
2 ts med Champagneessens (http://www.lorannoils.com/)
2 blader gelatin+ litt vann
bittelitt rosa farge
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann i ca 4 min.
Ta ut gelatinbladene og smelt de i micoovnen med 1 ss vann (ca 40 sek)
 Pisk opp hvitene, pass på at visp og bolle er fettfri.
 Kok sukker og vann til sirup,
dette tar bare noen få minutter så pass på!!
Den må ikke bli for tykk!
Hell gelatinblandinen og sukkerlaken i mens hvitene piskes.
Ha i Champagneessensen og bittelitt rosa farge.
Pisk vidre til toppingen er stiv og fluffy.
Ha massen i en sprøytepose og sprøyt den på Cupcaks (oppskrift her)
Jeg brukte tipp Wilton 104.
Toppingen ble som den fineste Champagne,
 lett, luftig og med en anelse farge.

Legg igjen en kommentar

Én tanke om “Topping med Champagnesmak

  • Andrea

    Hei 🙂 Denne toppingen ser kjempe bra ut, må nok prøves. Fin i selskap. Tusen takk for svaret på daim iskaken, helt supert! Da blir det nok både oreoiskake og daimiskake i selskapet våres, kjempe bra! Skal se i fra når jeg har laget dem slik at du kan se bilde, hehe. Ha en fin søndag og takk igjen for hjelpen!!!