Yoghurtlapper, supersunn, supergod og de er glutenfri! 🙂
8 lapper til minst 2 personer
2 dl yoghurt naturell
1 egg
1,5 dl havremel (glutenfritt)
2 ss chiafrø
1 ts kanel
1/2 ts bakepulver
litt salt( 1/4 ts)
2 ss rapsolje til steking
*
Til servering:
1 dl blåbær
1 ss kokossukker, eller annen søtning
1 dl yoghurt naturell
1 ts chiafrø
Rør sammen yoghurt og egget.
ha i havremel, chiafrø, kanel, bakepulver og salt.
Rør sammen til alt er blandet.
Stek spiseskje store lapper i litt rapsolje i ei stekepanne.
Bruk middels varme, og stek de gylden på begge sider.
Det blir ca 8 lapper.
Server blåbær, kokossukker og yoghurt til.
Strø gjerne over litt ekstra chiafrø.
Lappene passer godt til frokost, lunch eller til kosemat.