Sprø snurrkaker .
Oppskrift til to deiger:
(Det blir ca 60 store kaker)
2×200 g hvetemel
2×1,5 ts bakepulver
2×150 g smør(kaldt)
2×200 g sukker
2×1 egg
2 x 1 ts vaniljesukker
litt rosa og grønn konditorfarge
Lag 2 deiger, en med rosa konditofarge
og en med grønn.
Trykk eller kjevel ut den grønne deigen på
en melstrødd plastfolie.ca 20×30 cm.
Trykk den rosa deigen ut over den grønne.
Rull sammen som en rullekake.
Pakk den inn i plastfolien,
og legg den kaldt ca en time.
(Denne deigen kan fryses, og stekes et og et brett etter behov.)
Skjær deigen i skiver, legg den med god avstand
på en bakepapirkledd stekeplate.
Stekes i forvarmet ovn 200 g i ca 8 min.
Avkjøles i ca 2 min før den tas av plata.
Kakene smaker godt til is,
eller til et glass kald melk.
De var skikkelig søte. 🙂
Oj,de var fjonge!!
Hei Gry. Så søte kaker, og laget med mine favorittfarger:)