Snurrkaker


Sprø snurrkaker .

Oppskrift til to deiger:
(Det blir ca 60 store kaker)
2×200 g hvetemel
2×1,5 ts bakepulver
2×150 g smør(kaldt)
2×200 g sukker
2×1 egg
2 x 1 ts vaniljesukker
litt rosa og grønn konditorfarge
Lag 2 deiger, en med rosa konditofarge
og en med grønn.
Trykk eller kjevel ut den grønne deigen på
en melstrødd plastfolie.ca 20×30 cm.
Trykk den rosa deigen ut over den grønne. 
Rull sammen som en rullekake.
Pakk den inn i plastfolien,
 og legg den kaldt ca en time.
(Denne deigen kan fryses, og stekes et og et brett etter behov.)
Skjær deigen i  skiver,  legg den med god avstand
 på en bakepapirkledd stekeplate.
Stekes  i forvarmet ovn 200 g i ca 8 min.
Avkjøles i ca 2 min før den tas av plata.
Kakene smaker godt til is,
eller til et glass kald melk.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3 tanker om “Snurrkaker