Nå er det nye gulrøtter, kålrot og potet å få i butikken.
Så da kan man nesten ikke la være å lage
en god og sunn
høstsuppe.
Høstsuppe med kyllingkjøttboller.
(til 3-4 stk)
3 gulrøtter
1 middels kålrot
5-6 poteter
2 buljongterninger(grønsaks)
1,2 l vann
400g kyllingkjøttdeig
salt og pepper
timian og persille
Kok opp vannet med buljonterningene.
Del opp potet og grønsaker i passe biter,
og ha de i vannet. Kok i ca 15 min,
til de er nesten kokt.
Ha kjøttdeigen i en kumme, og rør den litt seig
sammen med
1 ts salt og litt pepper.
Ha deigen i en plastpose, og klipp av et hjørne.
Press ut deigen og klipp passe biter, rett opp i suppa.
La alt småkoke i ca 10 min.
sjekk at kjøtbollene er gjennomkokte.
Rør til sist i hakket timian og persille,
og smak til med litt salt og pepper.
Serveres i dype tallerkner rykende varm, gjerne med flatbrød.
Suppen var veldig god og kan lett anbefales videre. Tar for tipset 🙂
Nei makan – SÅ lettvint og så makaløst godt de ser ut!!
Nam…nam…Mmmm…
Også gjør du det så delikat Gry!!
Oioioi du er dyktig altså!!
Tusen takk for en herlig høstoppskrift som helt sikkert skal prøves og nytes!!
Gos helg!
Varm klem fra Lokki
Det så skikkelig godt ut.!
Hadde kjøttsuppe i går, som du sier nå bugner det av deilige grønnsaker i butikken som vi må bruke, sunt og godt.
Ønsker deg en flott dag
Sa deilig det sa ut. har ikke provd kyllingkjottdeig for, sa det var et godt tips!
dette blir dagens middag her i huset – nam nam !!!
Jeg elsker å bruke den kyllinkjøttdeigen, og særlig med masse karri i 🙂
Nam..så skikkelig godt ut. Og ikke minst enkelt 🙂
Det så ut som skikkelig god høstmat. 🙂