Høstsuppe med kyllingkjøttboller.


Nå er det nye gulrøtter, kålrot og potet å få i butikken.

Så da kan man nesten ikke la være å lage
 en god og sunn
høstsuppe.
Høstsuppe med kyllingkjøttboller.
(til 3-4 stk)
3 gulrøtter
1 middels kålrot
5-6 poteter
2 buljongterninger(grønsaks)
1,2 l vann
400g kyllingkjøttdeig
salt og pepper
timian og persille
Kok opp vannet med buljonterningene.
Del opp potet og grønsaker i passe biter,
og ha de i vannet. Kok i ca 15 min,
til de er nesten kokt.
Ha kjøttdeigen i en kumme, og rør den litt seig
sammen med
1 ts salt og litt pepper.
Ha deigen i en plastpose, og klipp av et hjørne.
Press ut deigen og klipp passe biter, rett opp i suppa.
La alt småkoke i ca 10 min.
 sjekk at kjøtbollene er gjennomkokte.
Rør til sist i  hakket timian og persille,
og smak til med litt  salt og pepper.
Serveres i dype tallerkner rykende varm, gjerne med flatbrød.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

7 tanker om “Høstsuppe med kyllingkjøttboller.