Biscotti med pistasjenøtter


 Deilige Biscotti,
småkaken som holder seg lenge.
 Biscotti med pistasjenøtter: ca 60 stk
200 g pistasjenøtter
350 g hvetemel
225 g sukker
4 middels store egg
2 ts bakepulver
2 ts vanilje ekstrakt eller vaniljesukker
 Stek nøttene i ovnen 150 g i ca 3 min. avkjøl de.
Bland mel, sukker bakepulver og nøtter.
Ha i eggene som er lett vispet sammen med vaniljen.
 Deigen blir ganske klissete, så strø bakebordet godt med mel.
Del deigen i 3 like store deler.
 Rull pølser, og ha de på et bakepairkledd stekebrett,
og trykk de lett flate.
Stekes i 180 g i ca 30 min.
 Ta kakene ut av ovnen,
 og skjær de opp mens de ennå er varme.
Jobb raskt med en god kniv, de blir fort harde.
 Etter tørrk kakene i stekeovnen 150 g, med skjæreflata opp
i ca 5 min, snu så kalene og stek de i ytterligere 5 min.
 Server kakene med en god kopp kaffe…
 og siden kakene blir veldig harde,
 er et lov å dyppe de i kaffen.
Oppbevar de helt kalde kakene i tett boks.
Siden det ikke er brukt fett i kakene er de
svært holdbare minst 2-3 mnd.
Men de blir sikkert spist opp lenge før det.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.