avkjøles og hakkes grovt.
275 g hvetemel
1,5 ts bakepulver
litt salt
150g sukker
3 store egg
1 ts vaniljeekstrakt
0,5 ts mandeldråper
Bland alt det tørre, rør sammen egg og ekstrakter,
hell det i melblandingen og rør lett,
deigen skal være bløt.
kle enbakeplate med bakepaprir
form 2 deiglengder, ha mel på hendene.![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2009/07/bis.jpg)
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2009/07/bis.jpg)
Stekes i 180 g ca 35 min
ta de ut av ovnen og skjær i skiver med en kvass kniv ca 1,5 cm
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2009/07/bis1.jpg)
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2009/07/bis2.jpg)
avkjøles og legges i tett boks eller glass.
De blir harde , så de er vellegnet for å dyppes i kaffen eller teen.
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2009/07/bis3.jpg)
Åååå.så deilige.
Hei – jeg har laget Biscotti etter oppskriften din – de ble bare helt knallgode – og ikke lenge før jeg prøver meg på porsjon nr 2.
Tusen takk for at du ville dele den med meg !!