Pr porsjon:
100 g skrapet oksefile.
100 g skrapet oksefile.
Her skraper min mann tartaren av et stykke biff.
Han påstår at det blir best, når skraper kjøttet.
Tilbehør:
1 skive brød med smør der skorpene er skjært bort.
1 sylteagurk
2-3 skiver syltet rødbeter
1/2 rødløk
1 eggeplomme
1-2 ss kapers
grovmalt salt og pepper
Hakk løk og syltede grønnsaker i små biter.
Legg kjøttet på brødet, og lag ei grop i midten.
Hell en eggeplomme i gropa.
Dander resten av tilbehøret rundt,
ha på nykværnet pepper og salt.
Server gjerne en god røvin til (Vinmonopolets anbefaling se her)
Server gjerne en god røvin til (Vinmonopolets anbefaling se her)
Det er en utmerket rett, men hjemme har jeg nettopp spist, min far var en regime, jeg husker at epoken, er veldig vakker parabolen en omfattende oppskrift, klemmer.