Biff tartar


 Biff tartar, her servert på en tradisjonell måte.
Pr porsjon:
 100 g skrapet oksefile.
Her skraper min mann tartaren av et stykke biff.
Han påstår at det blir best, når skraper kjøttet.
 Tilbehør:
1 skive brød med smør der skorpene er skjært bort.
1 sylteagurk
2-3 skiver syltet rødbeter
1/2 rødløk
1 eggeplomme
1-2 ss kapers
grovmalt salt og pepper
Hakk løk og syltede grønnsaker i små biter.
 Legg kjøttet på brødet, og lag ei grop i midten.
Hell en eggeplomme  i gropa.
Dander resten av tilbehøret rundt,
ha på nykværnet pepper og salt.
Server gjerne en god røvin til (Vinmonopolets anbefaling se her)

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Én tanke om “Biff tartar