Vi skal ha feiring i Husflidslauget vårt og jeg har bakt 36 cupcakes,
pyntet de med lekker smørkrem og masse pynt og frosset de ned.
De skal spises på lørdag, så jeg tar de ut av fryseren et par timer før.
Oppskrift på muffins finner du her
.
De skal spises på lørdag, så jeg tar de ut av fryseren et par timer før.
Oppskrift på muffins finner du her
.
Toping av smørkrem:
til ca 40 cupcakes
400 g mykt smør (soft som har stått på benken i minst 2 timer)
400 g melis
15 dråper med valgfri smak jeg har brukt karamellsmak
vist ønsket kan konditofarge tilsettes
Så regelen er:
til 10 cupcakes
100 g smør 100 g melis
til 20 cc
200 g smør 200 g melis
osv.
Ha romtemperert smør og melis i en mikser,
tilsett smak og evnt farge.
Pisk til du får en luftig krem ca 4 min.
Ha alt i en sprøytepose.
Jeg har brukt tipp nr 1M her.
Sprøyt finer roser,
lag deretter en liten topp i midten.
Pynt med kakestrø,
sjokolade og små drops.
Skal de fryses er det lurt å sette de i en kaketine med lokk på.
Jeg laget for mye smørkrem,
( 500 g melis og 500 smør til 50 cupcakes…..)
Av smørkemen jeg fikk til overs
har jeg laget roser på matpapir,
disse har jeg frosset i en boks.
Så har jeg ferdig Topping til senere bruk.
Heya! I just wanted to ask if you ever have any trouble
with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing several weeks of hard work due to no back up.
Do you have any solutions to protect against hackers?
Here is my homepage http://pixocool.com
Superfine de rosene dine!
Utrolig fine roser. At du greier det. Ser gode ut også disse cupcakes du lager.
klem
Woow … Jeg lurer på hvilke veldig søte, med trinn øve og lære nok til å gjøre dem, ser flott, varm klem.
Såååå lekkert og så god forklaring 😀