Pytt i panne med speilegg,
enkel og god restemat.
Pytt i panne med speilegg:
2 porsjoner
4-5 små kokte poteter( gjerne fra i går)
ca 2 pølser
en liten løk
litt paprika
2 egg
smør
salt og pepper
Skrell og del opp løk og poteter i biter.
Smelt smør i en stekepanne.
Fres først løken og ha i potet.
Del opp pølser og paprika, ha det i stekepanna.
Stek alt, vend det så alt får litt gylden farge.
Krydder med salt og nykværnet pepper
Stek eggene i smør, i en annen panne.
Legg opp, strø litt persille og rikelig med nykværnet pepper.
Server gjerne litt godt brød og ketchup til.
Vet du – det der så velig godt ut!
Også er det enkelt – det liker jeg 🙂
God middag – tror det blir pytt i panne her – takk for inspirasjonen!
Klem Lokki
Glad vist jeg kan inspirere! klem tilbake. 🙂