Pavlova med krem, lemon curd, blåbær og ringblomst:
1 pavlovabunn (oppskrift her)
ca 2 dl lemon curd (oppskrift her)
men bruk de 4 eggeplommene du får igjen etter å ha bakt pavlovaen
4 dl fløte
2 dl blåbær
1-2 ringblomster
Lag både pavlovaen og lemon curden dagen før de skal brukes.
(Istede for 2 egg og 2 eggeplommer bruker jeg her 4 eggeplomer til lemon curden)
Lages det samme dagen, pass på at alt er kaldt!
Legg pavlovaen på et serveringsfat.
Pisk fløten til myk krem, ikke pisk så den blir for hard.
Legg kremen midt på pavlovaen.
Smør kremen utover.
Dryss lemon curden over kremen.
La noe av kremen vises ytterst, som på bildet.
Fordel blåbærene over.
Vask ringblomstene i kaldt vann, rist de tørre.
Sett en av blomstene i midten
Dra ut blader av den andre blomsten,
og legg de tilfeldig utover.
***
Kaken bør lages like før den skal serveres.
Highly descriptive blog, I loved that bit. Will there be
a part 2?
Stop by my webpage ; pixocool.com
Post writing is also a excitement, if you be familiar with then you can write if not it is difficult to write.
Visit my web page : photo labels
Heya i'm for the primary time here. I found this board and I to find It really helpful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you helped me.
Here is my homepage – smartsass.info
Åhh vilket härligt recept! Måste testas nsta gång jag ska göra Palova 🙂
🙂
Vilken snygg pavlova! Ser jättegott ut 🙂
🙂