Pavlova med krem, lemon curd, blåbær og ringblomst


 Denne kaken er farverik og full av smak!

 Pavlova med krem, lemon curd, blåbær og ringblomst:
1 pavlovabunn (oppskrift her)
ca 2 dl lemon curd (oppskrift her) 
men bruk de 4 eggeplommene du får igjen etter å ha bakt pavlovaen
4 dl fløte
2 dl blåbær
1-2 ringblomster
 Lag både pavlovaen og lemon curden dagen før de skal brukes.
(Istede for 2 egg og 2 eggeplommer bruker jeg her 4 eggeplomer til lemon curden)
Lages det samme dagen, pass på  at alt er kaldt!
Legg pavlovaen på et serveringsfat.
 Pisk fløten til myk krem, ikke pisk så den blir for hard.
 Legg kremen midt på pavlovaen.
 Smør kremen utover.
 Dryss lemon curden over kremen.
 La noe av kremen vises ytterst, som på bildet.
 Fordel blåbærene over.
 Vask ringblomstene i kaldt vann, rist de tørre.
Sett en av blomstene i midten
Dra ut blader av den andre blomsten,
 og legg de tilfeldig utover.
 ***
Kaken bør lages like før den skal serveres.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

7 tanker om “Pavlova med krem, lemon curd, blåbær og ringblomst