Pavlova


Pavlova:
Sett ovnen på 180 g

4 eggehviter
og litt salt piskes godt sammen,
ha i
2,5 dl sukker
litt etter litt og pisk til du får en blank marengs.
vend forsiktig i
2 ts maisennamel
1 ts vaniljesukker
 og 1 ts sitronsaft.
ta et bakepapir og tegn en sirkel på 24 cm
(bruk bunnen av ei kakeform)
Bre massen utover og prøv og få en fin sirkel
 som er litt høyere ytterst..
Settes i ovnen ved 180 g senk temperaturen til 150 g
og stekes i en time og et kvarter
slå av ovnen og la Pavlovaen bli kald i ovnen.
Ta den ut og oppbevar den tørt (kan lages mange dager i forveien)
Topping.
Pisk 1/2 l fløte til skummtopper (ikke for hardt)
Ta ei ss og legg den midt på et kakefat, legg Pavlovaen over.
(Dette så den ikke skal gli av.)
Fordel resten av kremen på kaka.
Lag en liten fordypning der du skal ha frukten.
Du kan bruke hvilken som halst frukt og bær
 jeg brukte pasjonsfrukt.
Del og ta ut innholdet av 4 pasjonsfrukter
og fordel det på midten av kaka.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 tanker om “Pavlova