Til to porsjoner.
250 g Salma laks, eller frossen laksefilet.
4 egg bløtkokte
2 ss olivenolje
10 bringebær
litt fersk dill ca 2 ts
saften av en halv lime
grovmalt pepper og salt
*
Skjær laksen i tynne skiver
Kok eggene så de blir bløtkokte,
avkjøl de litt, skrell de og del de i to.
Lag dressing av hakket dill,
limesaft, olje og ferske bringebær.
Legg laksen utover på fat,
dryss over dressingen, krydder med flaksalt og grovmalt pepper.
Legg de bløtkokte eggene på, og server.
Grovt brød passer til.
Thanks for the auspicious writeup. It if truth be told
was a enjoyment account it. Glance complicated to far brought agreeable from you!
However, how can we be in contact?
My web site > labels
Takk, så flott at du vi prøve retten! 🙂
Dette ser bare nydelig ut! Gleder meg til å prøve denne retten:) Fant matbloggen din i dag. Her var det utrolig mye fristende!