Sprø terteskjell fylt med god hvit saus, reker, fiskepudding, laks og dill.
Tantemat:
forrett til 4 kosemat til 2
4 terteskjell
200 g fiskepudding
100 g laks (kan sløyfes)
100 g reker
3-4 dl hvit saus (oppskrift her lag halve oppskriften, men sløyf egget)
litt dill
1/2 lime eller sitron
Kok hvitsaus, del opp fiskepudding, laks og dill.
Varm skjellene i forvarmet ovn 200 grader i ca 7 min.
Bland laks, fiskepudding, dill og noen av rekene i sausen.
Bland lett og varm opp forsiktig.
Legg de varme skjellene på fat,
og fyll de med stuingen.
Fordel resten av rekene over, legg sitron/limebåt på fatet og server.
Å sånn mat husker jeg vi fikk til forrett da jeg var barn. Tusen takk for kjærkommen påminnelse og oppskrift! klem Susan
Så flott du likte en, klem tilbake! 🙂