Litt sunnere pastasaus:
til 4 personer
500 g karbonadedeig (5% fett)
1 ss olivenolje
1 løk
2 gulrøtter
1/2 squash
1 rød paprika
1/2 rød chili
2 fedd hvitløk
1 boks hermetisk tomat
1 ts tørket oregano
salt og grovmalt sort pepper
+ fullkornspasta til 4 personer
Brun karbonadedeigen i litt olivenolje.
Del opp løk, squash, paprika og gulrøtter i små biter.
Hakk opp hvitløk og chili.
Ha alt i panna og brun det i ca 5 minutter.
Ha i de hermetiske tomatene og oregano.
Kok pastaen mens kjøttsausen
får stå og småputre i ca 10 minutter.
Smak til med salt og grovmalt pepper før servering.
2 tips fra meg:
fennikel i sausen gir en super dypde og ekstra spiss på ausen, og Mutti hermetiske tomater er 100 ganger bedre enn Eldorado sine.
Jeg titter ofte innom bloggen din, den er kjempeflott, allsidig og veldig inspirerende 🙂
+ sausen smaker så mye bedre med noe ekstra i…
Jeg pleier også å putte inn litt ekstra grønnsaker i tomatsausen 🙂