Glutenfri Biscotti:
1 pose glutenfri kakemiks (Toro) ca 350 g
200 g mandler
100 g tørket tranebær
225 g sukker
4 middels store egg
2 ts bakepulver
litt salt (en krum)
vann og perlesukker
Stek mandlene i 180 g i ca 5 min.
Bland sammen glutenfritt mel (ta av litt til utbaking)
salt, bakepulver, sukker, tranebær og mandler.
Rør inn eggene.
Ta deigen ut på benken og del den i tre.
bruk resten av det glutenfrie melet.
Form 3 lengder, legg de på et bakepairkledd stekebrett.
Smør litt vann på hver lengde og strø på perlesukker.
Stek biscottien midt i forvarmet ovn 180 g i ca 30 minutter.
Ta de ut og del de i skrå skiver,
mens de ennå er varme og myke.
mens de ennå er varme og myke.
Legg de med siden opp,
og etterstek i ca 10 minutter.
og etterstek i ca 10 minutter.
Snu de gjerne etter 5 minutter.
La de stå og tørke på benken i et par timer.
Oppbevar biscottien i tett boks.
Tilbakelinking Kaker til jul | Grys kjøkkenskriverier
Tilbakelinking Alfabetisk kakeregister | Grys kjøkkenskriverier
De ser veldig gode ut, så fikk lyst å prøve 🙂
Steker du de midt i ovnen?
Og deler du de opp mens de ennå er varm før neste steking?
Stekes midt i oven , og ja deler de opp mens de er varme og ennå myke.
Hvor mye deler du mandlene, og evnt før du steker dem?
Jeg deler ikke opp mandlene. 🙂
Det står nok feil i denne oppskriften. HVetemel har ikke noe her å gjøre Gry….
Beklager! Det gikk litt fort i svingene før jul!
Har selvfølgelig rettet det. 🙂
Står det feil i oppskriften? Det står hvetemel og da blir de jo ikke glutenfrie…
Beklager! Har selvfølgelig rettet det. 🙂