Glutenfri Biscotti


 Glutenfri Biscotti, jeg synes de ble supergode!

 Glutenfri Biscotti:
1 pose glutenfri kakemiks (Toro) ca 350 g 
200 g mandler
100 g tørket tranebær
225 g sukker
4 middels store egg
2 ts bakepulver
litt salt (en krum)
vann og perlesukker
 Stek mandlene i 180 g i ca 5 min.
 Bland sammen glutenfritt mel (ta av litt til utbaking)
salt, bakepulver, sukker, tranebær og mandler.
Rør inn eggene.
 Ta deigen ut på benken og del den i tre.
bruk resten av det glutenfrie melet.
Form 3 lengder, legg de på et bakepairkledd stekebrett.
 Smør litt vann på hver lengde og strø på perlesukker.
 Stek biscottien midt i forvarmet ovn 180 g i ca 30 minutter.
Ta de ut og del de i skrå skiver,
mens de ennå er varme og myke.
Legg de med siden opp,
 og etterstek i ca 10 minutter.
Snu de gjerne etter 5 minutter.
La de stå og tørke på benken i et par timer.
Oppbevar biscottien i tett boks.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

10 tanker om “Glutenfri Biscotti