Kjøttboller med hagens urter, bakt sopp, tomat og brie:
4 personer
400 g kjøttdeig
100 g bacon
2 fedd hvitløk
1 middels stor gulrot
3-4 ss hakkede urter
(det du har,
jeg brukte: gressløk, oregano,
mynte, timian, løpstikke)
1 egg
1 ss potetmel eller 1 ts fiberhusk
1 ss olivenolje
salt og pepper
*
250 g champinjong
200 g små tomater
200 g brie
salt og pepper og litt timian
*
tilbehør: salat
Hakk urtene, riv gulrøttene og kutt bacon i biter.
Del opp hvitløk fint.
Bland sammen
gulrot, urter, bacon, hvitløk, kjøttdeig,
egg, potetmel litt salt og pepper.
Det skal bli en fin og fast deig.
Hell litt olje i en ildfast form.
Lag spiseskje store kjøttboller,
ha litt kaldt vann på hendene og form de runde.
Jeg fikk 15 stk.
Stek de midt i forvarmet ovn 200 g i ca 25 minutter.
Del opp sopp i fire og tomatene i to.
Ha litt olje i en liten ildfast form og legg sopp og tomat over.
Fordel så osten over i biter og strø på litt urter (timian).
Stek det sammen med kjøttbollene.
Server litt grønn salat ved siden av.
Tilbakelinking stromectol without a doctors prescription
Å det så helt nydelig ut! 🙂 Dette må jeg prøve! 🙂
Håper du får en fin uke 🙂