Raske havrekaker med nøtter og mandler.
Raske havrekaker med nøtter og mandler:
Sett ovnen på 175 grader
50 g nøtter og mandler
2 dl havregryn glutenfri
1 ss maisennamel
1 ts hornsalt eller 2 ts bakepulver
1 dl sukker
100 g smør
1 egg
Hakk nøtter og mandler, for hånd eller i en maskin.
Rør i havregryn, maisennamel, bakepulver, sukker ,
smør og egg til en deig.
Sett deigen på bakepapirkledde stekebrett med en teskje,
beregn god plass da de flyter utover. ca 9 pr brett.
*
Stek kakene midt i forvarmet ovn 175 g
i ca 15 minutter eller til de er gyldne.
Avkjøl kakene helt før de tas av bakepapiret.
Kakene blir veldig sprø og smaker godt
av mandler og nøtter.
Oppbevar kakene i tett boks.
Tips: bruk bare nøtter eller bare mandler.
De så veldig sprø og fine ut 🙂