Brownies med bringebærsmørkrem og sjokoladetopp med spiselige blomster og salt28. februar 2021 i glutenfri / kake / konfekt / Kosemat / Sjokolade / søtt / Ukategorisert merket brownies / festkake / glutenfri / glutenfri brownies / kakepynt / konditorkake / Sjokolade / sjokoladepynt / spiselige blomster av Gry Denne kaken er ikke så vanskelig å lage som det ser ut til, den kjempegod, og til og med glutenfri. SJOKOLADETOPP MED SPISELIGE BLONSTER OG SALT.100 g mørk sjokoladeTørkede spiselige blomster, som stemor, roser, ringblomst, urterlitt flaksalt1 bakepapir*Smelt sjokoladen over vannbad.Legg teskjeer med sjokolade på et bakepapir,smør den utover med en skje, så den blir rund.Legg på tørkede blomster og strø på litt salt.La sjokoladene tørke i romtemperatur i noen timer.Ta de forsiktig av papiret når de er stivnet. .BROWNIES GLUTENFRI300 g smeltet smør3 dl sukker3 egg1,5 dl kakao3 dl rismel1 ts bakepulver (GLUTENFRITT)1/4 ts salt*Bland sammen alt til en jevn røre.Hell røren i en bakepapirkledd liten langpanne ca 25×30 cmStek browniesen midt i forvarmet ovn, 180 g, i ca 30 minutter.Av kjøl kaken helt, og stikk ut runde kaker, med en utstikker, eller et rett glass.*BRINGEBÆRSMØRKREM100 g soft margarin250 g melis3 ss bringebærpurre (bringebær uten stener)*Pisk sammen margarin og melis til en tykk og luftig krem.Ha i purren og pisk videre til alt er blandet.Ha kremen i en sprøytepose med tipp. Sprøyt krem på kakene. Legg sjokoladetoppene på kakene. Server gjerne en god kopp kaffe til kakene.