

Ca 8 stk
3,5 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1,5 dl vann eller melk
1 ss rapsolje
litt salt
Rør sammen alle ingrediensene, kna så til en glatt deig.
La den hvile i minst 30 minutter.

Bruk nok mel, så de ikke setter seg fast i bordet.

Pakk inn lefsene i aluminiumsfolie etter hvert, så holder de seg lune.
Reinskavfyll
2 dl tørket kantareller (eller 3 dl fersk sopp)
2 dl varmt vann
350 – 400 g reinskav
50 g bacon
1 eple
1 rødløk
8 – 10 einebær
salt og pepper
smør
3 ss tyttebær
*
Tyttebærrømme
2 dl rømme
2 dl tyttebær (fersk/frossen/tyttebærsyltetøy)
*
Bladsalat



knus einebærene.


Rør godt, så det ikke blir brent.
Ha etterhvert det ferdigstekte reinskaven i panna med eple og løkblandingen.
Fortsett til all reinskaven er stekt.
Sil av vannet på soppen, ta vare på litt.
Stekt så kantarellene i litt smør.

Smak til med salt og pepper.
Strø over litt tyttebær før servering.
*
Tyttebærrømme
Bland sammen tyttebær og rømme,
smak til med litt sukker om du synes det er for surt.

Server de lune tacolefsene, reiskavfyllet, tyttebærrømmen og salat.

