![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/11/m1-1024x840.jpg)
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/11/m2-1024x1024.jpg)
150 g mandelmel
150 g melis
2-3 ss kaldt vann
(eller 2-3 ss eggehvite)
du kan og tilsette smak som, litt rosevann, safran, vanilje…
og selvsagt litt konditorfarge om du vil.
Mål opp mandelmel og melis i en bolle og bland godt.
Ha i litt kaldt vann og kna til du får en god deig.
Legg deigen i et plastpose og i kjøleskapet til den skal brukes.
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/11/m3-1024x950.jpg)
300 g marsipan
100 g kokesjokolade
kakestrø og kakesølvkuler
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/11/m4-1024x1024.jpg)
Rull marsipanen ut i fingertykke pølser og skjær de 5 cm lange.
Dypp den ene enden i sjokolade og så i kakestrø.
Legg de på et bakepapir.
Når alle er dyppet i den ene enden, gjentar du med den andre enden.
La de ligge til sjokoladen er blitt hard.
Legg de i en boks med bakepapir mellom lagene.
Sett de kaldt.
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/11/m5-512x1024.jpg)