![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/11/2020-11-29_16.42.45.jpg)
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/11/2020-11-29_16.36.27.jpg)
2,5 dl melk
1 lite egg
75 g smeltet smør
ca 0,5 g safran (en liten teskje)
0,5 ts salt
0,5 dl sukker
7 dl hvetemel
0,5 pakke tørrgjær
+ 1 egg og perlesukker
*
Bland sammen melk egg og smør i en bakebolle.
Tilsett alt det tørre og elt sammen for hånd, eller i en maskin,
til deigen er smidig, (ca 5 min)
Sett deigen til heving, i minst en time.
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/11/2020-11-29_16.37.55.jpg)
rull lange pølser og flett tre sammen.
Leg en krans og legg den på et bakepapirkledd stekebrett.
Gjør det samme med de andre tre delene.
Sett kransenedleggelse til heving i minst 40 min.
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/11/2020-11-29_16.39.51.jpg)
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/11/2020-11-29_16.40.20.jpg)
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/11/2020-11-29_16.41.01.jpg)
Avkjøles på rist.
![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/11/20201129_162946-scaled.jpg)
Kransene er fine å fryse.