![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/02/2020-02-02_15.15.46.jpg)
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/02/2020-02-02_15.09.38.jpg)
400 g laks
100 g ferdigrenskede reker
2 terninger fiskebuljong
7 dl vann
1 boks kokosmelk
2 gulrøtter
1/2 fenikkel
2 vårløk
2 ss smør/laktosefri margarin
1 bunt dill
1/2 dl olje raps/oliven
1 lime eller 1/2 sitron
1/2 rød chili
Litt tabasco/hot saus/grønn taipasta
Salt, pepper
*
Rens og del opp gulrøtter i tynne staver
Del opp fenikkel i tynne skiver
Del opp vårløken og chili
Kjør dill og olje samnen med en stavmikser,
og sil av oljen bruk en sil eller et dørslag.
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/02/2020-02-02_15.11.37.jpg)
Stek grønnsaker, vårløk og chili
under omrøring i et par minutter.
Hell vannet i beholderen som ble
brukt når du laget dilloljen.
Hell dillvannet og kokosmelken i gryten.
La det få et oppkok.
Rens og del opp laksen i biter.
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/02/2020-02-02_15.13.49.jpg)
Smak til med salt, pepper
og litt tabasco eller lignende (etter smak)
Ha i laksbitene og reker.
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/02/2020-02-02_15.15.08.jpg)
Varm opp suppen til kokepunktet.
Nå er suppen ferdig og klar til servering.
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/02/2020-02-02_15.16.29.jpg)
Hell litt dillolje over suppen
og pynt gjerne med ekstra dill og våløk.
Server gjerne godt brød til.
Tips: orker du ikke lage dillolje, kan du hakke dillen og ha den i suppa.