![Thai biff salat](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/01/t1-1024x683.jpg)
Er kjempe frisk og deilg, server gjerne ris ved siden av.
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/01/t2-1024x1004.jpg)
300 g oksebiff, eller biffstrimler
2 ss olje salt og pepper
1 agurk
2 faste tomater
0,5 stor gul løk eller salatløk
3 atk vårløk
*
Dressing:
1 lime saft
2 fedd hvitløk
2 ss fiskesaus
1 ss palmesukker eller vanlig sukker
1 ss soyasaus
1/2 rød chili
+ en bunt koriander
(+ evnet kokt ris)
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/01/t3.jpg)
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/01/t4.jpg)
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/01/t5.jpg)
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/01/t6.jpg)
Rens og del opp løk og vårløk.
Ha alt i en salatbolle.
Stek kjøttet på sterk varme i litt olje
Krydder med salt og pepper.
Del opp kjøttet i biter.
La det avkjøle litt og ha det i bollen.
Dressing:
Knus palmesukker og hvitløk i en mortel.
tilsett fiskesaus, soyasaus, limesaft og opphakket chili.
Bland dressingen godt og hell den over salaten.
Bland godt og plukk bladene av korianderen
og bland de i like før servering.
Server gjerne kokt ris til salaten.
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/01/t7-768x1024.jpg)