![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/r1-1024x715.jpg)
*
Prinsessekake til 12 stk:
1 rullekake (oppskrift finner du her)
5 dl vaniljekrem, kjøpt eller (oppskrift her)
12 ss bringebærsyltetøy
3 dl kremfløte
500 g marsipan + litt rød farge
12 sitronmelisse blader
12 store muffinsformer av papir
![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/r2-1024x1024.jpg)
Stikk ut 12 runde kaker med en form eller et vinglass.
Farg marsipanen med litt rød marfarge og kjevle den ut ca 3 mm tykk
med litt melis eller potetmel.
Skjær ut 12 stk 7cm x 20 cm deler av marsipanen.
(gjem resten av marsipanen)
Lag bånd av marsipan delene og sett de ned i muffinsformene.
![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/r3.jpg)
i hver marsipanring.
Lag små roser av resten av marsipanen.
![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/r4-1024x683.jpg)
Ha den i en sprøytepose med stjernetipp.
Sprøyt krem på toppen av hver kake.
![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/r5-1024x754.jpg)
Sett kakene kaldt til de skal serveres.
![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/r6-1024x887.jpg)
![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/r7-741x1024.jpg)