Takkemat


 

9788248917762_product_full

Min søster Ane og jeg har
laget oppskrifter,
funnet fram gamle oppskrifter,
vi har bakt, smakt, stylet og tatt bilder,
helt til vi ble fornøyd!!
Vi er nå endelig ferdige med boken,
og med god hjelp av
Redaksjonssjef Nina Tandberg
er vi stolte over boka vår TAKKEMAT.

Boken kan forhåndsbestilles: her
Vi er så heldige at den blir gitt ut på Kagge forlag!

Her er Forlagets omtale:

«Takkemat» inneholder en rekke inspirerende oppskrifter på tradisjonsrike retter, som søstrene og takkeentusiastene Ane og Gry har med seg fra barndommen, eller som de har fått fra andre. Her er tykklefse, tynnlefse, Nordlandslefse, trønderpjalt, kjøttlefse, krinalefse og ikke minst møsbrømlefse, ulike flatbrød, sveler og lapper, pannekaker, scones og potetkaker, og masse annet godt. Takken er super til tradisjonsmat, men også til retter som wraps, tortilla og nanbrød. Her er i tillegg oppskrifter på småretter og middager, som kjøttkaker og fiskekaker. Alt kan man praktisk talt lage på en takke. Har du ikke en, kan du bruke stekepanne. Fordelen med en takke, derimot, er at du kan lage mye mat samtidig, og dermed spare tid. Og så er det en sosial måte å lage mat på. Det er koseligere å være sammen med gjestene enn å stå å steke for seg selv. Takken er et samlingspunkt. De inspirerende oppskriftene på takkemat får du i denne boka!

image001Her er jeg og min søster Ane.

bakside2406

forsiden

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.