Mitt barnebarn på 7 år fikk bestemme hvilken kake som skulle bakes
til 17. mai. Det beste han vet er Brownies,
så da ble det Brownies-is-kake.
( Isen er inspiret av isene til mat på bordet)
1 Brownies, bruk din yndlings oppskrift eller lag denne (link)
men stek den i langpanna så den ikke blir så høy.
6 dl fløte
1 boks søt kondensert melk
+ 1 rund kakeform 24 cm
Lag Brownies og avkjøl den helt.
Skjær ut et stykke med diameter 24 cm,
og legg det i den runde kakeformen.
Pisk fløte og søt kondensert melk til tykk krem. (det tar litt tid)
Bryt sund 1/3 av resten av Browniesen og rør den inn i kremen.
(Husk at det er lov til å smake underveis)
Hell kremen over i den runde kakeformen og glatt ut.
Pynt med små biter av Browniesen rundt kanten.
Frys kaken i minst 6 timer.
Ta ut kaken ca 30 minutter før den skal serveres.
P.S. Resten av Browniesen, som ikke er havnet i iskaken
skal selvsagt de fine små bakemesterne få spise. 🙂