Sommerens fineste Brownies


 Mektige Brownies proppfull av sjokolade!

Pyntet med  melisdryss og en liten Stemorsblomst,
blir den ei vakker festkake.
Brownies:
300 g kokesjokolade 70%
100 g godt smør
3 dl sukker
4 stk egg
1 kopp espresso kaffe
2 dl hvetemel
*
Vil du/tåler du, kan du tilsette 150 g valnøtter
*
melis og stemorsblomster til pynt
 Smelt sjokoladen og smøret i vannbad.
Kle ei form 20×30 med bakepapir. (20 cm rund form)
 Ta sjokoladen ut av vannbadet når den er smeltet,
rør så den blander seg med smøret.
Rør i kaffen, så eggene ett om gangen.
Rør til sist  i mel og sukker.
Hell røra i den bakepapirkledde forma.
Stekes i forvarmet ovn 180 g ca 15 min.
Avkjøles, gjerne natten over i kjøleskap,
da blir den lettere å skjære i fine biter.
Den skal være litt klissete…
Tips: skal du frakte med deg kaken lønner et seg å ha blomstne
i et lite glass med fuktet papir i bunen.
Så er de helt fine når du skal pynte kaken.
Strø på melis og pynt med søte Stemor.
Server gjerne den mektige kaken med litt pisket krem.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.