Sommerens fineste Brownies


 Mektige Brownies proppfull av sjokolade!

Pyntet med  melisdryss og en liten Stemorsblomst,
blir den ei vakker festkake.
Brownies:
300 g kokesjokolade 70%
100 g godt smør
3 dl sukker
4 stk egg
1 kopp espresso kaffe
2 dl hvetemel
*
Vil du/tåler du, kan du tilsette 150 g valnøtter
*
melis og stemorsblomster til pynt
 Smelt sjokoladen og smøret i vannbad.
Kle ei form 20×30 med bakepapir. (20 cm rund form)
 Ta sjokoladen ut av vannbadet når den er smeltet,
rør så den blander seg med smøret.
Rør i kaffen, så eggene ett om gangen.
Rør til sist  i mel og sukker.
Hell røra i den bakepapirkledde forma.
Stekes i forvarmet ovn 180 g ca 15 min.
Avkjøles, gjerne natten over i kjøleskap,
da blir den lettere å skjære i fine biter.
Den skal være litt klissete…
Tips: skal du frakte med deg kaken lønner et seg å ha blomstne
i et lite glass med fuktet papir i bunen.
Så er de helt fine når du skal pynte kaken.
Strø på melis og pynt med søte Stemor.
Server gjerne den mektige kaken med litt pisket krem.

Legg igjen en kommentar