Stekt svinefilet og pasta med smakfull saus


 Stekt svinefilet, pasta og smakfull saus
 lager du på ca 30 minutter.

 Stekt svinefilet og pasta med smakfull saus:
4 porsjoner
600 g svinefilet
1 tomater
1 hvitløkbåt
smør/olje
salt og pepper
*
saus se ingredienser under
*
400 g fersk pasta
*
200 g blandet grønn salat
Sett ovnen til 200 grader.
 Gni inn fileten med salt pepper og hvitløk.
Stek den på alle sider i ca 1 min, legg i tomatskiver.
Stek fileten i 15 minutter i forvarmet ovn.
Ta fileten ut av ovnen og la den hvile i 15 minutter.
 Smakfull saus:
1 tomat
1/2 rød løk
Det grønne av en 1/2 purreløk
2 ss smør eller olje
en bunt persille, hakket
2 dl fløte
*
Skjær løk, purre og tomatkjøtt (ikke kjernen) i biter.
Varm opp smør/olje i en kasserolle,
ha i løk, purre og tomat.
La det surre noen minutter på middels varme.
Rør i fløten, og smak til med salt og pepper.
La sausen småkoke på svak varme.
Like før den skal serveres, røres persillen i.
*
Kok pastaen som vist på pakken.
 Ha pastaen på et serveringsfat og hell sausen over.
Skjær svinefileten i skiver og legg den 
og de stekte tomatskivene på toppen.
Server grønn salat til.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.