Fylt hummer


Fylt hummer med asparges og fetaost.

 Fylt hummer til 2 personer:
1 kokt hummer
2 asparges
1/2 dl fløte
1/2 dl fetaost
salt og pepper
*
litt spirer eller salat 
Ta av klørne. 
Del hummeren i to og ta ut kjøttet.
 Fjern og kast lunger, magesekk og tarmen.
Del hummerkjøttet i biter.
 Legg hummerskallet i en ildfast form.
Fordel hummerkjøttet i skallene.
Del opp aspargesen og ha den over kjøttet.
Krydder med litt salt og pepper.
 Rør sammen fetaost og fløte og legg det over.
Stek hummeren midt i forvarmet oven 200 g i ca 7 minutter,
til den så vidt har fått litt farge.
 Knekk klørne med en nøtteknekker.
 Server gjerne litt spirer eller salat til. 

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.