Påskekoteletter gratiner med egg og ost,
servert sammen med blomkålsalat.
Påskekoteletter med egg og ost:
beregn 1-2 koteletter pr person
1/2 egg pr kotelett
2 skiver chorizopølse
ca 30 gram raspet ost
4-5 stk champinjong
salt og pepper
*
salt, pepper, laubærblad
og annet krydder etter smak til kokevannet.
Kok opp en gryte med vann tilsatt litt salt, pepper og annet krydder.
Ha i kotelettene og la de trekke i 30 minutter, til de er møre.
Ta de ut av kokevannet og legg de i en ildfast form.
Krydder med salt og pepper.
Legg over 2 skiver chorizopølse på hver kotelett.
Kok egg, rens de og del de i to.
Legg 1/2 egg på hver kotelett, rasp ost og strø over.
Legg champinjongen mellom kotelettene.
Stek formen i forvarmet ovn 200 grader,
til osten er gylden.
Server gjerne blomkålsalat til