Grillet nektarin


Denne desserten lager du på 1-2-3,
 og legger den på grillen.

Grillet nektarin: 
pr porsjon
1 nektarin
10-15 mandler
1 ss smør
1-2 ss brunt sukker
dobbelt ark med aluminiumsfolie
+ 1 ss Creme Fraiche( rømme/is/kesam kan også brukes)
Hakk opp mandlene,
Legg smør, mandler og sukker midt på folien.
Del nektarien i to og ta ut stenen, og legg de på.
Bertt sammen folien og legg pakken på grillen.
Grill den i ca 10 min.
Åpne pakkene og server med
 en spiseskje med Creme Fraiche, og en teskje for å spise med.
Vi du ha den ekstra søt, kan du strø litt mer brunt sukker over .
NB! Desserten er varm, så vær forsiktig vist den skal serveres til barn!

Legg igjen en kommentar

2 tanker om “Grillet nektarin