Denne desserten lager du på 1-2-3,
og legger den på grillen.
Grillet nektarin:
pr porsjon
1 nektarin
10-15 mandler
1 ss smør
1-2 ss brunt sukker
dobbelt ark med aluminiumsfolie
+ 1 ss Creme Fraiche( rømme/is/kesam kan også brukes)
Hakk opp mandlene,
Legg smør, mandler og sukker midt på folien.
Del nektarien i to og ta ut stenen, og legg de på.
Bertt sammen folien og legg pakken på grillen.
Grill den i ca 10 min.
Åpne pakkene og server med
en spiseskje med Creme Fraiche, og en teskje for å spise med.
Vi du ha den ekstra søt, kan du strø litt mer brunt sukker over .
Vi du ha den ekstra søt, kan du strø litt mer brunt sukker over .
NB! Desserten er varm, så vær forsiktig vist den skal serveres til barn!
Mmm…dette hørtes godt ut! Håper på grillvær snart, så vi kan få prøvd ut oppskriften. 🙂
Nam nam! Denne skal prøves. 🙂 Takk for oppskriften!
Hilsen
Svetlana