Grillet hvalbiff med brie


Grillet hvalbiff med brie, krydret med einebær og rosepepper.

 Grillet hvalbiff med brie:
pr porsjon
1 hvalbiff  200 g (ca 2 cm tykk skive)
50 g brie
3-4 einebær
6-7 rosepepperkorn
salt og pepper
olivenolje
*
tilbehør:
rustikk potetstappe
1/2 grillet tomat
basilikum
 Knus einebær, rosepepper salt og pepper.
Hell i olivenolje og rør godt.
Smør den krydderoljen på begge sider av hvalbiffen.
 Ha litt av oljen på brien.
 Grill hvalkjøttet i 2-3 minutter på den ene siden.
 Snu hvalbiffen og legg på brien.
grill i 2-3 minutter.
Server hvalbiffen med rustikk potetstappe, grillet tomat og basilikum.

*
 Rustikk potetstappe:
Del opp mandelpotet med skallet på,
kok poteten i fløte og hvitløk.
Bland en lett når poteten er kokt,
 og smak til med salt og grovmalt pepper.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.