Grillet hvalbiff med brie, krydret med einebær og rosepepper.
Grillet hvalbiff med brie:
pr porsjon
1 hvalbiff 200 g (ca 2 cm tykk skive)
50 g brie
3-4 einebær
6-7 rosepepperkorn
salt og pepper
olivenolje
*
tilbehør:
rustikk potetstappe
1/2 grillet tomat
basilikum
Knus einebær, rosepepper salt og pepper.
Hell i olivenolje og rør godt.
Smør den krydderoljen på begge sider av hvalbiffen.
Ha litt av oljen på brien.
Grill hvalkjøttet i 2-3 minutter på den ene siden.
Snu hvalbiffen og legg på brien.
grill i 2-3 minutter.
Server hvalbiffen med rustikk potetstappe, grillet tomat og basilikum.
*
Rustikk potetstappe:
Del opp mandelpotet med skallet på,
kok poteten i fløte og hvitløk.
Bland en lett når poteten er kokt,
og smak til med salt og grovmalt pepper.