Sviske og melon dessert


Sviske og melon dessert.

Sviske og melon dessert:
4 porsjoner
1 liten melon
1/2 glass sviskerkrem (her)
300 g  Rysk yoghurt(eller lignende tykk yoghurt)
100 g mandler
3 ss brunt sukker
Hakk mandlene.
Brun de sammen med sukkeret i en stekepanne,
Pass på så det ikke svir.
Når sukkeret er smeltet og mandlene blitt karamellisert,
er de ferdige.
Ha de over på et matpapir og hakk de opp i biter.
De skal avkjøles helt før bruk.
Skrell og del opp melonen i biter.
Legg de nederst i en skål.
Legg sviskekremen over
Legg over yoghurten,
Så skålen dekkes.
Legg på litt sviskekrem til pynt,
og strø over de brente mandlene.
Desserten bør spises nylaget.
Deilig og frisk dessert.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3 tanker om “Sviske og melon dessert