Sviske og melon dessert.
Sviske og melon dessert:
4 porsjoner
1 liten melon
1/2 glass sviskerkrem (her)
300 g Rysk yoghurt(eller lignende tykk yoghurt)
100 g mandler
3 ss brunt sukker
Hakk mandlene.
Brun de sammen med sukkeret i en stekepanne,
Pass på så det ikke svir.
Når sukkeret er smeltet og mandlene blitt karamellisert,
er de ferdige.
Ha de over på et matpapir og hakk de opp i biter.
De skal avkjøles helt før bruk.
Skrell og del opp melonen i biter.
Legg de nederst i en skål.
Legg sviskekremen over
Legg over yoghurten,
Så skålen dekkes.
Legg på litt sviskekrem til pynt,
og strø over de brente mandlene.
Desserten bør spises nylaget.
Deilig og frisk dessert. |
Ulempen med å snike seg inn på blogger som denne, er alle de fantastiske fristelsene man blir utsatt for. Utrolig fin inspirasjon, og klarer heldigvis holde bakingen til de anledninger som trenges en kake 🙂
Dette så himmelsk godt ut. Jeg tenker på tilslørte bondepiker i ny forkledning og smak: )
Fin dessert 🙂