Tilbehør til rå laks


 Rå laks er kjempegodt og enkelt å servere,
men hva slags tilbehør skal men velge?

Her i huset har vi rå laks ganske ofte.
Noen ganger lager vi Sushi, med tradisjonell wasabi og soyasaus.
 Andre ganger som Sashimi, bare servert med litt sitron og olivenolje.
 Egentlig er det vel bare å prøve seg litt frem,
og ikke være redd for smake på nye sammensetninger.
 Jeg kan anbefale sort peppersaus og syltede kantareller som nytt tilbehør.
Rå spinat, vårløk, rødløk, løkspirer og eple.
Eple og rå laks er kjempegodt! 🙂
 Kjøper du ferdig laksefilet som Salmalaks eller lignende,
 er det jo bare å skjære den i skiver.
Kjøper du ubehandlet fersk laksefilet,
 må den fryses i minst 24 timer før den tines og spises.(se her)
Prøv litt rå laks du og,
 og fortell meg gjerne vist du finner et nytt godt tilbehør! 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

4 tanker om “Tilbehør til rå laks