Rå laks er kjempegodt og enkelt å servere,
Her i huset har vi rå laks ganske ofte.
Noen ganger lager vi Sushi, med tradisjonell wasabi og soyasaus.
Andre ganger som Sashimi, bare servert med litt sitron og olivenolje.
Egentlig er det vel bare å prøve seg litt frem,
og ikke være redd for smake på nye sammensetninger.
Jeg kan anbefale sort peppersaus og syltede kantareller som nytt tilbehør.
Rå spinat, vårløk, rødløk, løkspirer og eple.
Eple og rå laks er kjempegodt! 🙂
Kjøper du ferdig laksefilet som Salmalaks eller lignende,
er det jo bare å skjære den i skiver.
Kjøper du ubehandlet fersk laksefilet,
må den fryses i minst 24 timer før den tines og spises.(se her)
Prøv litt rå laks du og,
og fortell meg gjerne vist du finner et nytt godt tilbehør! 🙂
Mm, så mye spennende tilbehør! Vi spiser mye sashimi, og da serverer jeg alltid en enkel salat av mango og avokado til, med ristede sesamfrø og kanskje litt lys balsamico på. Noen ganger lager jeg også klassisk hummus til, det er faktisk kjempegodt 🙂
Det høres godt ut! 🙂
Hoi, hoi hoi – FOR et fint innlegg! DETTE så godt ut – og her var det sannelig mye jeg ikke har tenkt på at kan brukes til laks!
Tusen takk for et inspirerende og opplysende innlegg – laks there is, med SÅ mye godt til 🙂
Fine vårdager til deg Gry!
Klem
Så flott at du lar deg inspirere!
Fine vårdager til deg og! Klem tilbake! 🙂