Salat med sjøkreps


Salat med sjøkreps, litt luksus i hverdagen…

 Salat med sjøkreps:
forrett til 4, kosemat til 2
8 sjøkreps (kokte)
150 g blandet salatblader
1 avokado
6 små tomater
1/2 rødløk
fersk dill
Dressing:
1 dl rømme
1-2 ss flytende honning
1 ss balsamicoeddik
saften av 1/2 sitron
litt rød chili
1 hvitløkbåt
salt og pepper
fersk dill
Vask og legg utover salaten på et stort fat.
 Bland sammen hakket hvitløk, litt dill og chili,
rømme, honning, sitron og balsamicoeddik.
Smak til med salt og pepper.
Ta krepsehalene ut av skallet og legg de på salaten.
(ta vare på hode, klør og skall, frys det ned og kok suppe på det senere)
Del opp tomater, løk og avokado i biter, strø det over.
Kvern litt pepper over.
Legg dill utover,
 og dryss på litt av dressingen.
Server resten av dressingen og godt brød til salaten.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.