Ananasrullkake


 
Ananasrullkake er rullet på høykant,
 og pyntet på toppen.

Kaken:
3 egg
1,5 dl sukker
2 dl hvetemel
1 ts bakepulver
+ ekstra sukker

 Fyll og topp:
1/2 l fløte
litt sukkerpynt og ananas
 Pisk egg og sukker til luftig eggedosis.
Bland mel og bakepulver og sikt det i.
Rør forsiktig melet ned i eggedosisen.
 Bre deigen utover ei bakepapirkledd stekeplate, 30×40 cm.
Stek kaken i forvarmet ovn 250 grader,
midt i oven i ca 5 minutter.
Vend kaka på et sukret smørpapir.
Dra forsiktig av bakepapiret.
Legg ei ovnspanne over mens den avkjøles.
Pisk krem av fløten.
 Smør ananas curden utover kaken.
Bre så halvparten av kremen utover kaken.
 Del kaken i tre like deler på langs ca 10 cm.
Rull sammen en av delene.
 Sett den på høykant midt på et kakefat.
 Ta forsiktig opp neste del med begge hendene,
og snurr den rundt den første delen,
gjør det samme med siste del.
 Sprøyt n av kremen på toppen av kaken.
Pynt med ananasbiter

og gjerne litt sukkerpynt.

Mmm! 🙂


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3 tanker om “Ananasrullkake