Ananasrullkake er rullet på høykant,
og pyntet på toppen.
Kaken:
3 egg
1,5 dl sukker
2 dl hvetemel
1 ts bakepulver
+ ekstra sukker
Fyll og topp:
1/2 l fløte
litt sukkerpynt og ananas
Pisk egg og sukker til luftig eggedosis.
Bland mel og bakepulver og sikt det i.
Rør forsiktig melet ned i eggedosisen.
Bre deigen utover ei bakepapirkledd stekeplate, 30×40 cm.
Stek kaken i forvarmet ovn 250 grader,
midt i oven i ca 5 minutter.
Vend kaka på et sukret smørpapir.
Dra forsiktig av bakepapiret.
Legg ei ovnspanne over mens den avkjøles.
Pisk krem av fløten.
Smør ananas curden utover kaken.
Bre så halvparten av kremen utover kaken.
Del kaken i tre like deler på langs ca 10 cm.
Rull sammen en av delene.
Sett den på høykant midt på et kakefat.
Ta forsiktig opp neste del med begge hendene,
og snurr den rundt den første delen,
gjør det samme med siste del.
Sprøyt n av kremen på toppen av kaken.
Pynt med ananasbiter
og gjerne litt sukkerpynt.
Mmm! 🙂
Ohhhhhh….que delicia¡¡¡¡
un abrazo.
So lovely and delicious, thank you for coming to the party!
Hei. Den kaka ser kjempegod ut! Og lekker å se på også. NAM!! 🙂