Ananas surprise, en akkurat passelig liten dessert!
Ananas surprise:
4 akkurat passe porsjoner
100 g Tyrkisk yoghurt
100 g Mascarponeost
1 glass Ananas curd (se her)
1 eggehvite
0,5 dl sukker
Rør sammen ost og yoghurt så det blir kremet.
Legg en skje ostekrem i hvert glass,
legg over ananas curd, så ostekrem igjen.
Fortsett til glassene er nesten fulle.
Pisk sammen eggehvite og sukker,
til det er en helt stivt marengsmasse.
Ha massen i en plastpose,
og klipp av det ene hjørnet.
Sprøyt små topper i hvert glass.
***
***
Sett de litt under grillen,
eller brenn de litt med en creme brulé-brenner,
like før de skal serveres.
***
Server gjerne en sterk kopp kaffe til! 🙂
Oj oj du Gry!
Du vet å friste!
Ser bare såååå lekkert ut!
Gledelig helg flinka!
Klem og smil
Camilla.